Guest EX_ #1 Публикувано 2 Септември, 2004 Търся си HONDA 1.6 VTEC 160 hp и съм решил да се обърна към Софавто за поръчка и да я взема на изплащане. Въпросът ми е струва ли си да се взима кола от тях и знаете ли откъде ги внасят? Надявам се да не е от Италия. Ако имате повече инфо за тази фирма ще се радвам да напишете някой и друг ред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 2 Септември, 2004 имаш ли малко информация какви са им условията на лизинга?мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #3 Отговорено 2 Септември, 2004 Вкарват откъдето поискаш.Според мен ще ти излезе по-евтино да вземеш кредит от банка и да купиш колата кеш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest neshto #4 Отговорено 2 Септември, 2004 и друг фактор за кредита - при лизинг не може да излизаш извън България. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 2 Септември, 2004 много стана, сори спирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest EX_ #6 Отговорено 2 Септември, 2004 Сега бях в Софавто, условията са: плащаш минимум 30% от цената на колата, а останалите се разпределят на равни вноски за една година. Оскъпяването е 10%. Единствения проблем е че те ти застраховат колата, те я маркират, слагат аларма, взимат някаква такса за оформяне на документи и т.н и всичко това излиза за кола около 5-6 хил. лв към 1000 лв. допълнително, което е доста неприятно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #7 Отговорено 2 Септември, 2004 и друг фактор за кредита - при лизинг не може да излизаш извън България.това не е вярно. Ако искаш да излизаш с лизинг кола трябва само да се споразумееш с лизингодателя да внесеш на сметка в някоя банка оставащата сума за издължаване по лизинга, която можеш да изтеглиш след като се върнеш от 4ужбина.Оскъпяването не е много - 10%, макар 4е се намират и по-ниски лихви.Таксите са:-такса лизинг - около 2% от общата взета сума-каско 6-8% от оценката на колата-аларма, ако няма -маркировка - 50лв-регистрация (номера+екотакса) - 150лв-мито - 4876.2лв за над 4год. кола, която няма ЕУРО1 (японско производство)Така, че вади калкулатора и почвай смяташ дали ще събереш 1 чувал пари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest EX_ #8 Отговорено 2 Септември, 2004 ха, за маркиране искат 75 лв., а за регистрация 300 лв.!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове