mlntdrv 16 #1 Публикувано 5 Април, 2017 Здравейте, Има странно тракане/тропане отзад отляво. В сервиза казаха, че е от супорта на спирачния апарат. Но нямат частта, трябва сам да си я търся. Споменаха, че може би е добре да купя и водачите, но не звучеше убедено. Според вас трябват ли ми и те, че като гледам цената им е колкото на супорта? Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 6 Април, 2017 Щом супорта на спирачния апарат ти е вече за смяна, със сигурност са износени и водачите, и е добре да смениш и тях . Къде ги "гледаш" тези цени, дето са колкото на супорта, ; или може би си намерил супорт за 14- 15 лв., защото аз на толкова ги гледам водачите, заедно с маншоните и греста . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mlntdrv 16 #3 Отговорено 6 Април, 2017 Ми супорт, водачи... горе-долу са им еднакви цените. Ти къде ги гледаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 6 Април, 2017 Ами в Тех-ко например ги има по ERT на 17 лв. и някакви стотинки, ама те май на нерегистрирани потребители правеха някаква отстъпка 15-20%, та на 14-15 лв. ще ги вземеш . Ако поръчваш обаче супорта от сайта по горе, водачи няма да ти трябват, той като гледам си ги има . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mlntdrv 16 #5 Отговорено 6 Април, 2017 Няма ги, тия неща на снимката изглеждат прекалено къси за водачи. Някви болтове са. Ще ми пратиш ли линк за водачите от тех-ко, че не намирам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #6 Отговорено 6 Април, 2017 Има ги, на снимката се виждат и водачите, и маншончетата им, и болтовете за захващане на спирачния апарат за водачите . И да ти пратя, няма да ги намериш на линк, ако не си регистриран при тях, а щом "не ги намираш", значи не си . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове