to-shiba 3 #1 Публикувано 30 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги, След дълги ремонти и лутане по сервизи се оказа, че трябва да си оправя генерацията. Все още не съм ходил до майстор, исках първо да се посъветвам с вас. Въпросът ми е следният, ако положението е доста зле, тъй като е махан катализатора и са правени някакви странни заварки на тръбите от долу, та, ако се наложи да сменям всичко, каква цена ще ми излезе горе-долу? И другия ми въпрос е, че ми е доста шумна, като трактор е и си мислех дали да сложа резонатор що годе добър и спортно гърне? И последно, дали ще може да предложите хубави гърнета и резонатори? Благодаря предварително! Редактирано 30 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DragooNArT 12 #2 Отговорено 30 Март, 2017 (Редактирано) В София, в М-комплект, в Дружба ми вземаха 250-300лв (не помня точно), за цялата генерация. Редактирано 30 Март, 2017 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
to-shiba 3 #3 Отговорено 30 Март, 2017 Добре, нормална цена според мен. Спортно гърне резонатор слагаха ли ти или оригиналните си сложи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DragooNArT 12 #4 Отговорено 30 Март, 2017 (Редактирано) Само средното беше оригинално (с тръбата и завоя покрай резервоара), отзад ми сложиха нещо като средно гърне, но малко по-голямо (стандартното гърне опира в сабилизиращата щанга). Ти може би нямаш такава, освен ако не си ВТИ или не си си сложил като мен. В последствие сложихме един резонатор точно след колекторите, защото колата шумеше, като оса. Редактирано 30 Март, 2017 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове