istarus 2 #1 Публикувано 29 Март, 2017 Днес намерих счупен малкия прозорец на багажника. Препоръчайте ми къде да го сменя, (в София) без да имам после течове в багажника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #2 Отговорено 30 Март, 2017 Колега, кое наричаш "малкия прозорец на багажника". Стъклото с нагревателите ти е счупено? То друго стъкло няма на багажника тая кола Ако е то, търси по моргите по-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
istarus 2 #3 Отговорено 30 Март, 2017 Не, това което е под стопа. Едит от мод: колегата Orlin намеква, че не е стъкло, а пластмаса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #4 Отговорено 31 Март, 2017 Аз бих пробвал да намеря кола със същия цвят и да сменя цялата задна врата. Дори вярвам, че никой не предлага тая пластмаса като aftermarket част. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #5 Отговорено 31 Март, 2017 https://www.olx.bg/ad/zadno-staklo-za-honda-civic-sled-2006-komplekt-ID6eBca.html Да уточня, че нито познавам човека, нито гарантирам нещо. Просто се опитвам да помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
istarus 2 #6 Отговорено 31 Март, 2017 (Редактирано) Да, този прозорец, извитият става въпрос. Значи препоръчвате ми да купя втора ръка? Въпросът е къде да го подменя, притеснението ми е от това, че се е случвало на колеги да им тече вода в багажника ( мисля, че беше от форума случката). Благодаря. Редактирано 31 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове