georgivanov1 23 #1 Публикувано 23 Март, 2017 Здравейте колеги, някой знае ли къде е разположен втория клаксон? Единият го смених с по-мощен, но не знам къде се намира другият да го сменя и него, че има разминаване в звука между двата. тук е единият ,а този е новият Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2245 #2 Отговорено 24 Март, 2017 Звука трябва да се различава. Двата тона се допълват.В документацията на някой модели се оприличават като Low и High tone. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #3 Отговорено 24 Март, 2017 Само долният е оригиналния,оттам е и разликата в звука. Тези ги купих комплект 2 броя, но само единия смених. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2245 #4 Отговорено 24 Март, 2017 По-добре смени оригиналния и остави двата от комплекта .Би трябвало тоновете да са им подбрани. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 24 Март, 2017 Точно това ми е идеята, проблемът е, че не знам къде са наврели втория. Чувам го някъде под десния фар.Въпросът ми е, някой, ако знае точно къде е заврян, за да не свалям бронята да го търся?Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове