koleca 7 #1 Публикувано 21 Март, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги, от известно време имам проблем с моя акорд, който, вече, мисля да започна да го отстранявам. Проблемът е, че имам пропуснато запалване на цилиндрите, до сега съм сменил инжектори и свещи. Отделно, преди няколко дни, почистих и егр-а, и пътечката до него (ако мога така да го кажа, че не знам как се казва), и проблема вече леко се пооправи. Но след 2 дни пак се появява, а преди още, на 2-3 палене и излизаше грешка. Колата има газова, но проблемът го прави и като е само на бензин, преди малко се заслушах в двигателя, и чух някакво странно чукане, което не помня, дали го имаше и преди, и реших да ви питам, да видя и вашите мнения. Ако има някакъв проблем с клипа, казвайте! Предварително благодаря на хората, които ще си загубят времето за почивка с мен! Редактирано 22 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #2 Отговорено 22 Март, 2017 Видеото не тръгва, пише, че клипа е частен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koleca 7 #3 Отговорено 22 Март, 2017 (Редактирано) Трябва вече да може да се гледа. Днес отворих капачето на смукателя и където е мап сензора, има много събрано, нещо мазно. Ще видя тези дни, да се мъча да го разглобявам и да вида, дали мога да го изчистя. Относно чукането, като изключа мап сензора и чукането спира. Редактирано 22 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове