pavkaz 0 #1 Публикувано 18 Март, 2017 Здравейте колеги, От скоро съм притежател на акорд 5, 97-ма година. Искам ви попитам, дали някой е имал проблеми с рейката. Моят проблем е следният: в сервиза човека ми каза, че "тя си тече, обаче те всички така ги карат" ; волана е доста тежък ; почти всяка неравност се усеща директно в него ; случвало ми се е на ляв завой, след изправяне на волана, колата да продължава да завива наляво, което за малко да ме доведе до инцидент; странни звуци в крайно ляво и дясно положение на волана няма! За около три месеца е изгубила нещо от рода на 50-100 милилитра хидравлична течност. И аз не знам как да си формулирам въпроса. Може би, за начало, как точно да разбера, дали е от рейката (има ли начини за диагностика, освен странен звук в крайно положение и губене на течност?). Ако е от нея, по-добрия вариант рециклирането ли е или да се бръкна за нова? Знам, че тук в София ги поправят в хидравличния институт...Моля, ако някой има опит или го е патил, да каже. А ако някой е рециклирал, моля да сподели цифровото изражение на услугата. Благодаря. Павел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
росенKN 29 #2 Отговорено 19 Март, 2017 (Редактирано) Би трябвало да си с рейка TRW, ако са ти намаслени маншоните на реиката, значи тече тя. Това, с продължението на завиването, може да е от нерегулирана предница или неправилно регулирана хлабина на рейката. Редактирано 20 Март, 2017 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове