Jump to content
Guest passat 1.8 adz

D&n сервиз – ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!

Recommended Posts

Guest passat 1.8 adz

Искам да Ви разкажа историята на една гаранция на предни амортисьори в сервиз D&N Подуене, София. Карам VW Пасат 96г. На 21.04.2006 година си смених при тях предните амортисьори, лагерите и тампоните. Амортисьорите са газови AL-CO, а тампоните (опорите) и лагерите са Лемфьордер. За това платих 284 лева, както се вижда от сканирания документ. Поисках гаранционна карта, но ми казаха, че с получения документ имам 2 години гаранция. Малко се учудих, че никъде не пише нещо за гаранция, но понеже изглеждаха убедителни, просто повярвах и си тръгнах. В къщи си записах на ръка горе на листа “гаранция 2 години” главно за да не забравя.10 месеца по-късно и 8000 изминати километра (САМО!) нещо взе да скърца отпред. Една-две седмици се правих, че не забелязвам, но накра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти работа колега :unsure: , не стига че си
изкихал 284 кинта ами после и ядовете им си брал :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам за "главоболията" ти колега. Това може да се случи на всеки от нас. Главанаци много. Успехи занапред!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D&N не са ли официален представител на SACHS :P Кво е тва AL-CO :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D&N не са ли официален представител на SACHS

Сега се сетих предишната ми кола беше с чисто нови SACHS от D&N, точно когато

гаранцията (24 месеца) ми изтече и левия амортесьор започна да тече (изспуска),

майсторът ми каза че не е напълнен както трябва а те ги пълнели тук, изглежда им

ги карат насипни и тук си ги сглобяват, така ми каза майстора незнам дали е вярно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D&N не са ли официален представител на SACHS :D Кво е тва AL-CO :)

Точно така - на SACHS са представители. Алкото е по-евтино и може би са започнали да го продават като алтернатива с оглед цената. Но на колегата са му резнали главата от кръста- 284лв. :) с по -евтините амортисьори :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От D&N се разочаровах още преди няколко години както и от качеството на внасяните от тях Амортесьори,съвсем случайно,като ги разобличи без да иска една немска служителка в SACHS.По това време карах втория си CRX и тъй като SACHS са наистина добра марка отидох до представителите им за БГ. за да проверя цени и наличност.Нямаха налични и с 2месеца за доставка цената беше 260 лв/бр.Имах пътуване до Германия и не ги поръчах защото за тия 2 месеца щях да си ги донеса 3 пъти от там.Отсядам в същият град кадето се намира един от заводите на "ZF Sachs AG Werk Bielefeld"Билефелд е града и отивам в търговския отдел,казвам какво искам,и за каква кола и служителката ми казва цена от 280 EUR/St. за бройка.Обяснявам и че съм проверявал в БГ.имам си и каталожните номерата на въпросните амортесьори и цената е била 130 EUR. и тя се притесни и вика това е невъзможно.Звъня някаде по телефона говори с няколко човека и накрая ми съобщи че мога да получа такава цена, но амортесьорите ще бъдат изпратени за БГ от друг техен завод,и ще си ги получа от техният представител D&N ,но това няма да е нов продукт а рециклиран.При интерес от страна на даден представител за определени пазари са имали практика да предлагат и рециклирани Амортесьори.Пита ме не са ли ме уведомили в БГ.че за тая цена ще получа рециклиран продукт,аз и отговорих че за пръв път чувам това и си тръгнах меко казано ШОКИРАН от това което се предлага у нас.Та така.Всеки си знае себе си.Мойта история е такава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре дошли в реалността...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest A663A

Не се уцудвам. Когато купувате притискатнелен диск например никога не ви казват, че е рециклиран и ви Нго продават за нов :D Ако се вгледате, обаче в надписите на новия си LUK например ще видите едно RE.Нали се сещате за какво става въпрос :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest A663A

ХОНДАТА МИ Е НА 1 ГОДИНА(ОЩЕ Е В ГАРАНЦИЯ) И ДАНО НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА ПОСЕЩАМ НАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ МАЙСТОРИ.НЯКОЙ ОТ ВАС МИНАВАЛ ЛИ Е ПЕРИОДИЧНИТЕ СИ ПРЕГЛЕДИ В ГЬРЦИЯ.ТАМ ПОНЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ХОНДА ОТДАВНА И НЕ Е ДАЛЕЧКО.ЦЕНИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ СА МНОГО ПО-ВИСОКИ.Само не в ГЪРЦИЯ, колега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХОНДАТА МИ Е НА 1 ГОДИНА(ОЩЕ Е В ГАРАНЦИЯ) И ДАНО НЕ МИ СЕ НАЛАГА ДА ПОСЕЩАМ НАШИТЕ ИЗМИСЛЕНИ МАЙСТОРИ.НЯКОЙ ОТ ВАС МИНАВАЛ ЛИ Е ПЕРИОДИЧНИТЕ СИ ПРЕГЛЕДИ В ГЬРЦИЯ.ТАМ ПОНЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ХОНДА ОТДАВНА И НЕ Е ДАЛЕЧКО.ЦЕНИТЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ СА МНОГО ПО-ВИСОКИ.Само не в ГЪРЦИЯ, колега :lol:

И ТАМ ЛИ СА КАТО НАШИТЕ МОМЧЕТА?АМИ КЬДЕ ТОГАВА ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Кво е тва AL-CO ;)

;) 1. AL-CO - алуминий-кобалт2. AL-CO(-HOL)3. AL(L)-CO(JONES)4. AL(RIGHT)-CO(ULD HAVE BEEN WORSE)Само предлагам възможни трактовки ... :D Редактирано от Rammkopf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...