shadowdots 1 #1 Публикувано 25 Февруари, 2017 Здравейте, имам един бърз и малко сложен за обяснение въпрос. Баща ми кара Honda Cr-V 2006г. 2.2 i-Ctdi. Влезна в сервиз за смяна на съединител и притискателен диск. Предполагам са махали акумулатора. И след като взе колата от сервиз, на следващия ден забеляза, че когато пусне фаровете осветлението на таблото намалява, докато преди да влезне и с включени, и с изключени фарове, таблото светеше ярко, сега свети ярко само когато са загасени. По принцип има логика, когато са пуснати фаровете нощем, таблото да не ти свети много и да е намалена светлината. Въпросът ми е как трябва да е ? Постоянно да свети ярко при пуснати и загасени или да не свети толкова ярко, когато фаровете са пуснати? В книжката не пише нищо за това. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1856 #2 Отговорено 25 Февруари, 2017 Когато си на контакт, с включени фарове, от врътката за нулиране на временните километражи, увеличаваш осветеността колкото ти трябва или съответно намаляваш. На дисплея се показват едни нулички и по тях се ориентираш. След скриване на тези нулички, връщаш ключа в начално положение и като запалиш колата и включиш фаровете, вече ще си с избраните настройки. Мисля че ставаше и на запалена кола. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shadowdots 1 #3 Отговорено 26 Февруари, 2017 Благодаря за помощта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове