delano 113 #1 Публикувано 12 Февруари, 2017 Идея за читав сервиз в Сливен за оглед при покупка на автомобил? За предпочитане да е виждал Хонда преди това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #2 Отговорено 13 Февруари, 2017 Вярно ли никой не кара Хонда в Сливен? Или поне за приличен сервиз да е чувал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mnikolaev 2 #3 Отговорено 14 Февруари, 2017 Вярно ли никой не кара Хонда в Сливен? Или поне за приличен сервиз да е чувал? Хонди има ама за сервизи ..... е много трудна работата. Коя хонда искаш да гледаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Menpal 15 #4 Отговорено 29 Август, 2017 Колега, зависи какво точно имаш да правиш. Аз от сервиз Михайлов останах много доволен. Човекът, който ми прави диагностиката се качи в колата, покара 10 минути и разбра абсолютно всичко, което е за смяна. При условие, че бях ходил при един в София и един в Сливен преди това, и нищо полезно не ми свършиха ,но пък ми сменяха части. В Михайлов също съм доволен и от цената. Отношението също беше на ниво - отделяха внимание да ми обясняват и да ми отговарят на въпросите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове