Guest Didko #1 Публикувано 1 Септември, 2004 Ами това е колеги и приятели! Днес имах шанса да си видя и да тествам новата си придобивка! Сивик Д13Б2 синьо-зелен металик. Сега предстои 1 месец ходене по мъките с регистрацията, а и малко ще ми я пипнат майстори тенекиджии, та след месец наистина да е като нова! Хайде наздраве на всички и вече наистина се чувствам един от вас! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #2 Отговорено 1 Септември, 2004 Охо, аз тъкмо се чудех кой ли ще черпи за нова придобивка Честито колега. Безаварийно да си я караш, и ако можеш дай снимки на зверченцето да му се порадваме малко и ние Честитка пак от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #3 Отговорено 1 Септември, 2004 Честито с здраве да я караш и много безаварийни километри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #4 Отговорено 1 Септември, 2004 Честито!! С удовлетворение да си я караш!след 3 месеца и 6 000 километра с мойта хрътка ,все още се смятам за новобранец в тая партия-ама съм мноо -мноо доволен-Здраве,безаварийно шофиране и ....САМО ХОНДА-нова кола да си взема-пак ще бъде от тая марка ,а пък ако не е ХОНДА , ,ще е АКУРА .Аре Rock'N'Roll и WELCOME ON BOARD Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #5 Отговорено 1 Септември, 2004 Ееее Шумахер , най-после да ти кажем ЧЕСТИТО Със здраве да си я търкаляш и - УМНАТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #6 Отговорено 1 Септември, 2004 Честита да ти е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #7 Отговорено 2 Септември, 2004 честитоИ да я карш с удоволствие и внимателно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #8 Отговорено 2 Септември, 2004 (Редактирано) Един приятел преди месец си взе съвсем същата(даже и като цвят).Още не я е регнал )Нищо тъкмо ще черпите по единичноЧестито Редактирано 2 Септември, 2004 от k_u_d_o_s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #9 Отговорено 2 Септември, 2004 Честито колега!Ще покараш малко Хонда, и ще си смениш снимката със на САТО )Само да не гръмнеш двигателя! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #10 Отговорено 2 Септември, 2004 Ха честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #11 Отговорено 2 Септември, 2004 Честито пич С удоволствие да си караш новата кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #12 Отговорено 2 Септември, 2004 честито и да и се радваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #13 Отговорено 2 Септември, 2004 Да ти е честита и със здраве да си я караш.След като я регистрираш може да я пипнем малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #14 Отговорено 2 Септември, 2004 Да ти е честито хондето и с здраве да си го караш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #15 Отговорено 2 Септември, 2004 честито Хондата ти стана щастлива притежателка на фен като тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #16 Отговорено 21 Ноември, 2008 Дано не ми се карат, че вдигам темата от пепелта, ама пак имам повод да се хваля Вече съм горд собственик на така дълго търсения от мен Accord Coupe CG4 Машината за сега е чук! Предстои да се сдобие с БГ регистрация и да я покажа Благодаря на Hronos и на DJ-a, с които кръстосахме Европа на бързи обороти! Благодаря и на човека, който ме запали по марката и ми търпя капризите, докато преглеждахме в пдодължение на половин година други машини... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #17 Отговорено 21 Ноември, 2008 още един гъзар вече ти честитих ама не пречи и тука - със здраве да и късаш шортите, много е готина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #18 Отговорено 21 Ноември, 2008 Честито мой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DjSprite 48 #19 Отговорено 21 Ноември, 2008 Отбора на самолетите се увеличава , Отново пожелания за много километри кеф , ...верно доста се поразходихме но си струваше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #20 Отговорено 21 Ноември, 2008 Честито и много клометри да и навартиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #21 Отговорено 21 Ноември, 2008 Честито Дидко Ако не ти достигне багажника ще направим чейндж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #22 Отговорено 21 Ноември, 2008 Честито баце,нека ти е вярна както старата ти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #23 Отговорено 21 Ноември, 2008 Ихаааа,жив и здрав да си да и опъваш жартиерите... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #24 Отговорено 22 Ноември, 2008 ООО честито да ти е самолетчето мн безавариини километри и да те радва само. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #25 Отговорено 22 Ноември, 2008 Ето с кой ходил спрайта що неказа бе Наистина колега честито най сетне се сдоби с дългоочакваното возило Дано държи здраво и дълги и безаварийни километри Пускай снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TheDevilTwin 17 #26 Отговорено 22 Ноември, 2008 Честито и от мен! И добър избор за модела... наистина са красиви тези Акордеончета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #27 Отговорено 22 Ноември, 2008 Дидко, некрофил си ама да ти е честита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #28 Отговорено 24 Ноември, 2008 Честито и от мен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове