cool24 46 #1 Публикувано 26 Декември, 2016 Здравейте колеги. Имам една 5та ген. С двигател д15з1. Около бензиновите инжектори има бензин по колектора. Най-вероятно от гумените пръстени. Някой има ли идея дали се продават някъде или може да е друг проблема и как се свалят тея инжектори? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nile 171 #2 Отговорено 26 Декември, 2016 (Редактирано) Разкачаш маркучите за излишно от регулатора, вакуума и захранването.Винтовете са с 10мм глави, мисля че бяха 3 броя. След като се убедиш, че всичко е развито дърпаш цялата бензинова рейка нагоре. Има възможност да е залепнала от температурите, това да не те притеснява. След като извадиш рейката, извади всеки един инжектор. Почисти ги с парцал , може да свалиш и о-пръстените им. Всеки инжектор има по 2, едната страна държи налягане на бензин, другата страна - вакуум от колектора. С инжекторите + о-пръстените отиваш в представителя на SKF във Варна и ги показваш.Там хората разбират от работата си и ще ти намерят подходящи за замяна. Молбата ми е да смениш всичките 8 о-пръстена, а не само тези за гориво. Представителя на SKF във Варна се намира в сграда 1 в Бизнес Парк Варна, на входа на града от страната на магистралата, бариерата се отваря с копче и всеки може да влезне, успех. Редактирано 27 Декември, 2016 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cool24 46 #3 Отговорено 26 Декември, 2016 Мерси братле, ще видя какво ще стане и ще пиша. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове