Jump to content

Recommended Posts

nqkoi zanimava li se s chip tuning?isakm da sloja na hondata no nz nito kade nito kak nito ni6to :hondarulez: .taka 4e ako ima nqkoi ve6t v taq oblast neka da pi6e.blagodarq vi predvaritelno.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приказвай с колегата 1net той миже да ти помогне или поне да те насочи на някаде:hondarulez: успех:/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1. на български моля ! 2. ако прочетеш писаното досега ще установиш че само чип без хардуерни промени е ... ?!? 3. има хора тука , но дали ще се навият да се занимават със сток кола май зависи само от парите :hondarulez: та по въпроса ... хондите са си доста добре програмирани заводски и смяната на софтуера с по-добър е малко съмнителна операция ,освен ако хардуера не е промемнен ,така че софтуера да не работи добре с него ! та помисли си има доста по-смислени занимания в които да си хвърлиш парите отколкото нещо от сорта на ако не се лъжа в проспиид как беше - 1000лв за 10 съмнителни коня , а дали колата ще тръгне по-добре с тях е друг въпрос :/ ... тия стават добре с коли със заводско турбо доколкото съм гледал ,защото те са доста преоразмерени за да имат достатъчно дълъг живот ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако двигателя е Д15Б2 няма смисъл да го правиш(при и нерви за почти нулев ефект) пък и съм 99,9% сигурен ,че 1Нет няма да се навие да го прави. Ако иска6 кончета отгоре моят съвет е MPFI swap. От това ве4е колата не е същата !!! Използвй търсачката по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако двигателя е Д15Б2 няма смисъл да го правиш(при и нерви за почти нулев ефект) пък и съм 99,9% сигурен ,че 1Нет няма да се навие да го прави. Ако иска6 кончета отгоре моят съвет е MPFI swap. От това ве4е колата не е същата !!! Използвй търсачката по въпроса.

Човека си е писал ,че кара Акорд....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май съм писал за колата на МИТАКА !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнаех 4е трябва да се пи6е на кирилица.добре штом не одобрявате тия чипове на проспиид и други по какъв начин да си направя по моштна колата.иначе е дизелов двигател.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o©
Отговорено (Редактирано)

......добре штом не одобрявате тия чипове на проспиид и други по какъв начин да си направя по моштна колата.иначе е дизелов двигател.

Щом си Дизеларка с ТУРБО и Интеркулер значи решението ти

наистина е ЧИП-че, защото от тази интервенция ще качиш коне и ще оптимизираш

разхода с нормално настъпване обаче, това което съм чувал че в зависимост

от колата TDI-тата качват от 20 до 40% отгоре коне и НМ, дори 20% да качиш

си е перфектно от 105 к.с. да минеш на 125 к.с. ич няма да ти е зле, ако някой

тука с Акорд го е правил ще е най-добре той да ти даде повече инфо, аз това знам ;)

Редактирано от slus4o©

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

дъфастеса чипоса неговия и от 140 отиде на 180кс ;) промяната е меко казано осезателна, да не кажа стряскаща, колата се изстрелва като куршум, само дето по-бързо му свършват предавките, но като забоде 5-та ................. ;) При ровъровия мотор до колкото знам качва 20-30кс, което не е малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При турбо дизела има смисъл, щото ти качва налягането на турбината :blink:. Ама 1000лв да дадеш си е няква ..... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

турбо има ли колата чипа има смисъл , но няма да й удължи живота :rolleyes: но наистина 1000лв !?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

незнаех 4е трябва да се пи6е на кирилица.добре штом не одобрявате тия чипове на проспиид и други по какъв начин да си направя по моштна колата.иначе е дизелов двигател.

Аз пък ги одобрявам,дори когато става въпрос за по-модерните дизели си мисля ,че това е един страхотен ъпгрейд ;) ........Имам приятели с Октавия и Пасатор дизеларки -еми чипосаха ги ,и няма такива луди печки :):):blink: -скочиха с по 30-тина коня,а при Октавията вече почти няма смисъл от 1-ва предавка :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе колеги, не виждате ли че детето си чеше езика. Не знам защо му се хващате на глупостите въобще ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda_Civic_LSI_1.5_16V

Абе много сте ми странни като кажете искам чип туннинг и какво ще станеш най-бързият ли???Помисли първо дали ще ти е по джоба и второ дали изобщо си заслужава??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest beneton4o

Абе много сте ми странни като кажете искам чип туннинг и какво ще станеш най-бързият ли???Помисли първо дали ще ти е по джоба и второ дали изобщо си заслужава??

Не бе колега,човекът просто си пита :unsure: ,както виждаш който можа му помогна с мнения,цифри порценти и сега вече той ще си прецени дали този ъпгрейд ще е от полза при неговата кола и дали си заслужава :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...