tosheftw 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2016 Здравейте, имам акорд от годинка вече, имахме какви ли не проблеми, ама в момента сме добре уж... Обаче забелязах, че не ми работят машинките за регулация на фаровете(ЕЛ) ; странното е , че и при ръчен опит за настройване пак същия уй... Айде ще сменя машинките, ама с другото какво ще правя? Тъй като единия фар свети по-надолу от другия как да го регулирам? Дали ще се оправи от ел.-а ? Съмнява ме.. Идеи от по възрастни ще е от полза . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6014 #2 Отговорено 9 Декември, 2016 (Редактирано) Ако колата е удряна отпред и не е добре изправена и наредена, а се е разчитало на реглажа, може да е счупено нещо. Моят случай беше такъв. Десният бе не перфектно наместен (светеше леко наляво) и майстора се опита да го регулира. Стигна до края на резбата, напъна още и строши джаджата. Сложихме нов фар. Може и при теб да е така. Провери вътрешната част (самият рефлектор) дали се движи свободно. Относно машинките, едната понякога не сработваше, но като щраках бързо от най-вдигнато до най-ниско положение се оправяше. Може проблема да е бил електрически, но не задълбах в решаването му, понеже бе рядко и го лекувах по описания начин. Редактирано 9 Декември, 2016 от ceco_accord Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tosheftw 0 #3 Отговорено 10 Декември, 2016 апф,ясно,благодаря.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове