simeonpor 8 #1 Публикувано 26 Ноември, 2016 Здравейте колеги, Днес реших, че ще си сменя гумите сам понеже са си с джанти. И проблем едната гайка беше навита накриво, с малко усилие и я скъсах с болта от главината. Знам, че с 4 гайки да карам не е добре. Та въпроса ми е на някой случвало ли му се е и има ли спасение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user2 112 #2 Отговорено 26 Ноември, 2016 (Редактирано) Може би имаш предвид шпилка, не болт? На мен ми направиха тоя номер кварталните гумаджии. Уж много добри, уж това-онова, пък резбата на една я прецаха. На нея беше завита секретната гайка, та тя даже изпадна някъде по път. Купих нова шпилка и отидох да ми я сменят, но ми казаха, че не можело, защото да се сменяла шпилката се сваляла главината и се избивал лагера, а той избиел ли се му се разрушавала черупката и вече не ставал. Като съм бил засменял лагер, да съм кажел където отида да ми сменят и шпилката. Та само ми изряза края на моята въпросния "сервиз" (същия ми смаза водачите с графитна грес и в последствие запекоха, та затова в кавички и не знам доколко е вярно това, което ми е казал) и сега там пак седи (нов) секрет. Малко по-къса е станала шпилката, но не е проблем. Иначе гледам има "побългаряване" на процедурата, но не знам добра идея ли е да се реже пластината зад спирачния диск: Редактирано 26 Ноември, 2016 от user2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naso 4 #3 Отговорено 26 Ноември, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=101038&do=findComment&comment=1057460403 Никакъв лагер не се сменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simeonpor 8 #4 Отговорено 27 Ноември, 2016 Благодаря ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове