Petrun4o 7 #1 Публикувано 20 Ноември, 2016 Здравейте! От известно време наблюдавам, че оборотомерът ми показва с около 300 - 500rpm по-малко отколкото трябва. Преди със 70км/ч. на 5-та беше на близо 1800rpm, а сега е на 1500rpm. Оборотите на празен ход показва около 500rpm. Какво става?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yolimtx 0 #2 Отговорено 21 Ноември, 2016 Остаряват! Моя показва с 500 оборота повече след 5000 оборота. По принцип като свалиш оборотомера отзад на платката му има един потенциометър и май е за калибрация. Иначе на моя се бяха подули всички електролитни кондензатори, след смяната им няма особенна разлика. Иначе потенциометъра съм го въртял щот имам две табла и оказва уж някакво влияние но след второто "много лесно" сваляне на километража го изхвърлих и сложих другото табло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petrun4o 7 #3 Отговорено 21 Ноември, 2016 Кофти. Забелязах, че понякога се оправя. Т.Е. не е постоянно това разминаване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове