XapBu 0 #41 Отговорено 30 Април, 2007 аз виждам трима в нарушение5има са. 2те коли пред мен бяха за направо в лентата за ляв завойзначи те са в двойно нарушение защото не подават светлинна сигнализация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #42 Отговорено 5 Май, 2007 Ей колко я търсих тази тема. Още малко и щях да пускам нова Та аз наистина се амбицирах и вече започвам да заснимам всякъкви ъпсурди по нашите пътища. И за да докажа че идиоти има с всякакви коли, ето ви следната снимка: На отсрещната поляна срещу Била-Младост има някакъв цирк и всички решили да ползват паркинга на магазина. Към 6ч. вечерта нямаше НИКАКВО място за спиране. За сметка на това пък някои са решили, че им трябват по 2 места. Обещавам през идващата седмица да снимам и малко задръствания, че направо се празня като видя колони по 1км Тази седмица си бих рекорда - 7км / 50 мин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #43 Отговорено 5 Май, 2007 ооо аз направих мусагеница-разсадника за 1ч25мин мисля че са 7км пак ... ако бях минал напряко пеш гарантирано щях да бъда с 20мин по-бърз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #44 Отговорено 6 Май, 2007 Подсказйа - дясната лента (БМВ-то) е за десен завой. Аз съм за направо, а до мен в ляво има лента за на ляво... Точну срещу нас е билборда със смазания голф, на който всеки ден се наслаждавам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове