Петрушев 1 #1 Публикувано 14 Ноември, 2016 Здравейте, някой правил ли е така интервенция? Седалката ми - шофьорската, е омачкана вече в областта на съединяването на облегалката и седалката и не ме държи стабилно. А и съм забелязал, че няма никакви настройки на комфорта- поради тази причина се замислям за присадка от друга Хонда ( различна от HR-V) или направо от друга марка автомобил. Ще се радвам да споделите опита си - сложно ли е самото присаждане, има ли достатъчно място и коя седалка би могла да влезе? 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonstopbg 20 #2 Отговорено 19 Април, 2017 Здравей, колега, Аз също съм мислил по темата, но седалката ми е добре и реално просто ми липсват настройките. Тъй като хондата не я карам аз, проблемът го реших по следния начин - възглавница от мемори пяна от Jysk за около 50 лв. Направена е за стол и е като лумбална опора. Когато карам аз, я слагам на облегалката и е супер. Когато кара приятелката, я слага на седалката и така височината й идва отлично. Самата възглавница е скосена и като я въртиш си регулираш наклон и височина. Някъде четох за подпъхване на скосен дунапрен под тапицерията при CR-V, но там проблемът беше малкият наклон на седалката. Щом твоята е смачкана, може да помогне. По спомен е с ципове и ще е сравнително лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RU40 0 #3 Отговорено 21 Април, 2017 И на мен ми е интересно и се интересувам от зададения въпрос на колегата.Сходни седалки от друга Хонда с тези на Харви има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове