hphristopet 0 #1 Публикувано 10 Ноември, 2016 Здравейте,от известно време забелязвам,че ми се пълни казанчето над макс а радиатора остава празен и вече вдва сервиза не могат да установят причината моля за съвети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #2 Отговорено 10 Ноември, 2016 (Редактирано) аз съм минал през това...само че със Сивик 5 ген.....дори при мен излезе и друго....смених термостат....после радиатор...и нищо надува и тва е....смених и гарнитура на главата....и пак.....и се оказа спукана глава между клапаните....смених я и всичко си дойде на мястото....но в повечето случаи е само гарнитура на глава.....но е възможно и да е скапана капачка на радиатора или затлачен радиатор.... Редактирано 10 Ноември, 2016 от Niko1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vyrba 0 #3 Отговорено 20 Ноември, 2017 Здравевйте.Нов съм във форума,но карам ХР-В ,125к.с.от две години.От скоро ми се появи следния проблем-на няколко пъти намирам казанчето празно или под минимума,антифриза изхвърлен около раз.съд.Колата не загрява,стрелката си стой по средата.Преди няколко месеца свалих радиатора и го промих и смених антифриза.Проблема изчесна за кратко и сега отново е на лице.Моля за вашето мнение и съвет.Предварително Ви благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 21 Ноември, 2017 Тук съм написал основните положения в охладителната система.Направете съответните проверки: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=105719&page=0 Здравейте,от известно време забелязвам,че ми се пълни казанчето над макс а радиатора остава празен и вече вдва сервиза не могат да установят причината моля за съвети Смени капачката с нова,Вакумния клапан не работи или системата не е херметизирана и не създава вакуум. Здравевйте.Нов съм във форума,но карам ХР-В ,125к.с.от две години.От скоро ми се появи следния проблем-на няколко пъти намирам казанчето празно или под минимума,антифриза изхвърлен около раз.съд.Колата не загрява,стрелката си стой по средата.Преди няколко месеца свалих радиатора и го промих и смених антифриза.Проблема изчесна за кратко и сега отново е на лице.Моля за вашето мнение и съвет.Предварително Ви благодаря. Смени капачката с нова .Големия клапан не уплътнява и не влиза течност в разш.съд или маркуча между радиатора и разш съд е спукан.Също така може капачката да не е оригинална и да не уплътнява добре. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове