elementa911 0 #1 Публикувано 20 Септември, 2016 Здравейте колеги! Нов съм тук и незнам дали това е най- правилното място за темата. Ако не е за тук моля да ме извините и нека да бъде преместена в правилния раздел. На скоро закупих хонда црв II 2002 на която заводски няма подгрев на седалките, но забелязах че има прокарана частична инсталация. От мястото на копчетата има букса с кабел които стига до бошоните на колата. Инересуваме някои може ли да ми даде ел. Схема на подгрева на седалките за да видя какво ще е необходимо за да ги накарам да работят/ успях да си набавя нагревателите които са в седалките само че са от акорд 7 би трябвало да са същите/ Благодаря ви предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
smoky 18 #2 Отговорено 20 Септември, 2016 Заповядай http://www.crvclub.ru/manuals/CR-V-2_manual_eng/manual_uk_shop/group27f.htm#198683 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
elementa911 0 #3 Отговорено 20 Септември, 2016 Благодаря ти много колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове