Festara 8 #1 Публикувано 7 Септември, 2016 Здравейте колеги, наближава зима и реших да погледна състоянието обувките на хондичката. Видях, че джантите са в окайващо състояние. Помислих за освежаване и на другия ден взех материалите които ми бяха нужни- шкурка 240,320 и водна 800 и 1000, кит за алуминий (понеже на някои места имаше следи от бордюри и не ми се искаше да стържа до дъно), шприц, лак и тъмно сива боя. Не искам да инвестирам в тях много пари понеже са невзрачни и мисля скоро да ги сменям. Джантите са от Мазда Протеже 95г. Всичко ми струваше 29.50лв. Това са ми първите джанти които правя, така че със сигурност ще има дефекти които професионалист няма да допусне. Използваните материали Състоянието преди започване на работа Изтъркани и китосани Измити и готови за шприц кит Най скъпите картончета за боядисване Разликата между двете Приключване на работния ден. Днес ще допълня още снимки. Трябва да изтрия малките дефекти с водна и боядисвам. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Festara 8 #2 Отговорено 7 Септември, 2016 Ето и обещаните снимки. Днес успях да стигна само до боята, утре остава да лакирам. Цвета ме изненада понеже очаквах малко по-тъмно, но както и да е - пак става 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cyreon 202 #3 Отговорено 11 Септември, 2016 Идвам в Пловдив да освежиш моите джанти. Нищо, че не си професионалист. Добра работа си свършил. За плащането ще се разберем на лични. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове