rumbata____ 1 #1 Публикувано 4 Септември, 2016 Здравейте колеги, Казусът е следният, страничното ми огледало не се прибирише и му смених предпазителя, но явно по някакъв начин е дал на късо и в момента освен, че огледалата не се прибират ами климатика, подгряването на стъклата също не работят ..... нямат никаква индикация. Всичко това ме навежда на мисълта, че някой бушон е изгорял, но моля за помощ да ми кажете кой от тях може да е защото има бушони до въздушния филтър както и под волана. Или другият вариант е да ми препоръчате човек, който си разбира от работата, за да ми съдейства. Предварително благодаря на отзовали те се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
authentic 0 #2 Отговорено 18 Януари, 2019 (Редактирано) Най-вероятно си го оправил вече, но ако на някой друг му се наложи. Сменя се бушон номер 36(под волана), който е 10А и заработва всичко. Ако пак изгори, трябва да се оправи проблема в огледалото. Редактирано 18 Януари, 2019 от authentic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове