Mr.OFF 539 #1 Публикувано 25 Март, 2007 Еми никой не се сеща гледам ... та пак аз да кажа : ЧРД на колегите ...живи здрави ...и умната !...или Русата ! Аре газ на партито ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 25 Март, 2007 Честито. Живи и здрави. Много и безаварийни километри. Леко с пиенето, жените и колите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 25 Март, 2007 и от мен честито момчета. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #4 Отговорено 25 Март, 2007 благодарим много ... а странното е, че и колата ми има рожден ден днес... яко съвпадение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #5 Отговорено 25 Март, 2007 Ч.Р.Д Да сте живи и здрави много щастие и късмеът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #6 Отговорено 25 Март, 2007 е па честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #7 Отговорено 25 Март, 2007 Да сте живи и здрави пичове,много щастие.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #8 Отговорено 26 Март, 2007 Честито,малко със закъснениеЖиви и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #9 Отговорено 26 Март, 2007 Много благодаря колеги. Да сте живи и здрави и вие покрай нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 26 Март, 2007 Честито и наздраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #11 Отговорено 26 Март, 2007 Леко със закъснение, ама честито и на двамата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galche 0 #12 Отговорено 26 Март, 2007 И аз искам да честитя със закъснение,за което се извинявам.Честит рожден ден и на красавицата на hEka Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #13 Отговорено 26 Март, 2007 честито ви, здави и щастливи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #14 Отговорено 27 Март, 2007 Честито и на 3мата .Пожелавам да няма обърквания при почерпката -> в колата ракия, в устата бензин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове