Izverg 458 #1 Публикувано 31 Август, 2016 Колеги имам фейслифт 2001-а и имам проблем, който не мога да реша сам. Понякога когато потеглям има вибрация/поклащане на автомобила от 10км/ч до към 30-40км/ч после изчезва и се появява винаги при 110-120км/ч. Пробвах с едни джанти после с други джанти все така.Сменях гуми, проверих маншоните на каретата и окачването (най-вече шарнирите и кормилните накрайници) те са здрави. Кардана видно лагера е добре и не свири. Подозирам ляво външно каре или опорен лагер. Да уточня, че не тракат в завой и на пълен на волана. Реших да ви попитам дали някой има същия проблем и как го е решил иначе остава вариант да купувам и да сменям с надеждата да се окаже някъде проблема. Помагайте, че не се кара нормално така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vessy007 0 #2 Отговорено 21 Октомври, 2016 Колега реши ли проблема, че и при мен има нещо подобно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante866 4 #3 Отговорено 21 Октомври, 2016 Здравейте,колеги !Предполагам че говорите за CR-V 2001 147кс. или греша ! При мен има подобен проблем,на 1-ва и 2-ра с повече газ при движение направо и най-вече в завой при потегляне,леки вибрации,чувам и странно бучене отпред.Кардана е добре,сменил съм маслото в скоростна кутия и диференциала с каквито трябва.Сервизирано е цялото окачване! Има подобна тема тук http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=93134 В Off-road форума споделят при подобни симптоми за предни вътрешни карета ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #4 Отговорено 13 Ноември, 2016 Не сам решил проблема още но го оставих за на пролет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове