Г.Марков 1 #1 Публикувано 29 Август, 2016 Здравейте колеги смятам отново да покарам японска бегачка та да ви попитам някои да има преки наблюдения към този автомобил http://www.cars.bg/c1728885.Имах преди няколко месеца VTI 6-та и ме е яд че го продадох Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 29 Август, 2016 От тука виждам как е улят двигателя в масло-най-вероятно от гарнитурата на в-тека,но само по себе си не говори за добре поддържан двигател.По правило няма и неизтезаван двигател ВТИ така,че се готви за потропване,харч масло,кутия и скорошен ремонт.Лично не съм виждал колата мога и да греша,но повечето са такива.Трябва и за ръжда да се погледне ама от тук не става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г.Марков 1 #3 Отговорено 30 Август, 2016 Ако е само от в-тек гарнитурата не е болка за умиране на предното vti я сменях но от снимката ми се вижда че е около капачката за маслото а и ми се струва че има и над колекторите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gugoj 76 #4 Отговорено 1 Септември, 2016 (Редактирано) В повечето случаи покрай капачката на маслото е поради немърливо наливане... Редактирано 1 Септември, 2016 от Gugoj 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове