barsi 265 #1 Публикувано 26 Август, 2016 1. Дата: < Ориентировъчна дата на контакт с нас > 15-18.08.20162. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: < Описание на закупените от нас авточасти > Претапициране на разпадащ се волан на английски сивик преди фейса 3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти/хонда/услуги: < Доволен съм / Не съм доволен > Волана е уникален. Бяхме се разбрали и ми звънна. Закарах му цялата кола, свалихме го и днес 26.08 беше готов. За 2 дни стана, че се беше много разпаднал. 4. Оценка за нашето отношение към Вас: < Доволен съм / Не съм доволен > Супер отношение, направи го както поисках. Черна кожа, черен конец. 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: < Град, Име на сервиза (механика), тел. за връзка > Той го свали и той го сложи. 6. Препоръки към нас, ако има такива: < Вашите предложения и препоръки към нас, ако има такива > Всичко е 6+7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас: Не се колебайте, волана е страхотен. - При нужда... - отново бих се обърнал към "Потребителя/търговеца Х" и бих използвал отново техните услуги и авточасти: < Да / Не > Определено да. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuesskok 6 #2 Отговорено 26 Август, 2016 Краси и на мен направи волан. Това което имаше налично не беше това което исках, но му казах какво искам и той го направи. Отидох в уговореното време. Той ми демонтира стария и монтира новия като междувременно си поприказвахме за любита марка и нейните собственици . Никакви забележки, супер доволен съм, не е мръднал волана. Дано има повече такива хора. Краси, поздрави от сивия акорд с десния волан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ЧОЧО 23 #3 Отговорено 4 Септември, 2016 Страхотен ми стана волана даволен съм много. Очарован съм от съпротивлението и усещането с ръката ми. Визията е като на оригинал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове