bm22 0 #1 Posted August 2, 2016 Здравейте , ако темата не е на мястото си , моля да бъде преместена. Имам следните фарове - http://www.auto-led.com/img/upload/3771_0.png , та въпроса ми е как става свързването на "ангелските очи" и габаритете. Късите и дългите са си с букса ,те са ясни , а заводските габарите също са с букса , но тези фарове са просто с "жички" 2 - бяла и черна . А буксата на габарите е с 3 - (2червени и 1 черна) . Ако може да ми помогнете да ги свържа ще съм много благодарен! "Рингове" - 2 жички ( Бяла , черна) "Габарите" - 2 жички (бяла . черна) "Заводски габарит с букса - 3 жички ( 2 червени , 1 черна) предполагам ,че трябва да свържа ринговете и габарите заедно + с + - с - , обаче после след като го направя на заводската букса на габаритите да я отрежа ли и там също + , - и другия кабел предполагам е маса или 0 не знам как се води , той къде ще отиде , това ми е въпроса . Дано да сте ме разбрали Share this post Link to post Share on other sites
Георги Георгиевв 9 #2 Posted August 30, 2016 Да ти кажа ли аз как направих моите на оигиналните фарове бях си сложил светодиодче за габарит та значи изкарах фасунгата на габарите и отделно ако се сещаш как са направени светодиодите имат две крачета които са вкарани в една пластмасова тяхна си фасунга и са подбърнати за да правят + и - махаш го самото светодиотче с 2те крачента и в неговата фасунка слагаш единия си кабел - вкарваш го и го подбръщаш същото и с 2та + намотаваш ги на 1 и вкарваш може да се наложи маалко да разшириш отвора. И така вече имаш фасунга с 2 кабела влизащи в нея която директно мушкаш в оригиналната фасунга на колата за габарит и си готов. Вече ако не светнат завърташ + и - . Дано си разбрал от моите обяснения . Ако нямаш такива светодиоди 1лв са двата. Share this post Link to post Share on other sites