Anton 96 1 #1 Публикувано 22 Юли, 2016 Здравейте колеги, имам следния проблем откакто си купих колата ABS светеше и следователно и не работеше. Момчето ми каза, че е минал през дупка и от тогава е станало така. Закачих я на компютър и показа преден ляв датчик, при което го смених и не се оправи, а датчика е проверен и работи. Какво друго може да е? Колата е 97 година coupe. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 23 Юли, 2016 На компютъра се вижда как работи датчика.Колелото се върти на ръка ,а компютъра му брои импулсите-в км/ч.Може гривната да е повредена или разстоянието да е голямо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anton 96 1 #3 Отговорено 25 Юли, 2016 Ами по гривната няма никакви видими повреди. Ако я сменя дали има шанс да се оправи, ако евентуално е от разстояние или повреда? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 25 Юли, 2016 Нем....това не е правилния начин.Трябва да се докаже нещо тогава да се сменя.Иначе трябва да почнеш наред,което е глупаво.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anton 96 1 #5 Отговорено 25 Юли, 2016 Добре ,а какво да направя като за начало? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #6 Отговорено 27 Юли, 2016 В първия си пост твърдиш,че си закачил колата на компютър... Как и къде и с какво се случи това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anton 96 1 #7 Отговорено 28 Юли, 2016 Закачих я в хонда сервиза в Бургас и тоя каза, че уж трябвало да се проверят всички кабели, но според мен няма прекъснат. Попитах го дали той може да ми го оправи, но отговора му беше, че не му се занимавало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #8 Отговорено 28 Юли, 2016 Тук е темата за отзиви от сервиз Апостолов-Бургас Не знам как да ти помогна.Диагностиката на Хонда-тестера има функцията да вижда всеки датчик как работи.Като се върти на ръка колелелото,може с осцилоскоп да се видят импулсите на входа на АБС.Нямаш ли някой познат електричар,алармаджия...трябва и малко да е отзивчив.Ще му отнеме 30 мин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anton 96 1 #9 Отговорено 29 Юли, 2016 За съжаление нямам благодаря ти все пак за всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове