couldbeworse 0 #1 Публикувано 13 Юли, 2016 Здравейте, Карам Сивик 1.7 TDCi 2004 година. От скоро имам следния проблем. Доста често при подаване на газ колата хълца и при ниски обороти гасне. След това не иска да запали 10-тина минути и след това обикновено пали. Доста дразнещ проблем особено в градски условия т.к. ми се случва на светофари да ми изгасне и да се чудя какво да правя. Някой имал ли е подобен проблем за да ми даде някакви насоки какъв би бил ремонтът? Благодаря предварително! Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Янушев 40 #2 Отговорено 14 Юли, 2016 Закачи я на диагностика!!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
couldbeworse 0 #3 Отговорено 18 Юли, 2016 Някой може ли ми препоръча добър хонда сервиз за дизелови двигатели. Звънях на Омбре, но се занимавал само с бензинови такива проблеми. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 18 Юли, 2016 Поразрови се в Опел форума или Крайслер/Шевролет.Двигателя е на Исузу и е много популярен сред американоколесните... Като Мерива и Астра 1,7 можеш да търсиш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
couldbeworse 0 #5 Отговорено 21 Юли, 2016 Здравейте, Оказа се, че датчика на коляновия вал е бил за смяна. Ако някой има подобен проблем това може да е един от вариантите за оправяне на колата Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове