MilevUK 2 #1 Публикувано 12 Юли, 2016 Здравейте, Та ето какво става... Преди два дни ми светна лампата за въздушните възглавници. Викам си айде утре ще я видиме на диагностика. Да ама на сутринта изгасна, карах аз и странно тя пак светна. След това обаче не изгасна. Отивам на диагностика при един приятел и какво става... шофьорския сензор за удар нещо не работи как трябва. Но не става въпрос да ми дава нещо с веригата или ниско напрежение. Грешката е неясна...засича че има датчик ама не точно... Свалихме датчика от другата страна и го закачихме...пак същата грешка.Сложихме "авариралия" датчик на вратата на пътника...работи... Просвирихме кабелите...работят. Измерихме съпротивлението на кабелите на датчиците за удар. Този на пътника показва около 51кОМ а другия 3кОМ. Заподозряхме компютъра, намерих един но не е точно същия модел, един час си играх докато го извадя и най накрая ми казаха че трябва да го платя и да се оправям, не мога да го тествам на място. Казах им да си таковат майката, и по стар български обичай се върнах да си прибера инструментите от автоморгата и изведнъж хубавата навигация в екзекутива без да иска се заби в една отвертка. Но стига толкова сме говорили за идиоти (включително и мен). Въпрос. Може ли да сложа друг модел компютър? На някой случвало ли му се е такова нещо? Някакви съвети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gena_g 1 #2 Отговорено 31 Август, 2017 След вече повече от година разбра ли се за к'во иде реч? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atonev 0 #3 Отговорено 31 Август, 2017 При мен също свети през повечето време. Мисля другата седмица да я закарам на сервиз да я видят. Дано не е нещо сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
libol 5 #4 Отговорено 26 Септември, 2017 Здравейте колеги, В някой от форумите имаше линк към английски сайт, където може да се провери по рамата, дали колата има някакви сервизни кампании - за Еърбеците примерно. Даже понякога там излизат кампании, за които в Бултрако казват, че ги няма. Само че не мога да открия темата и линка, ако някой знае, моля да пише! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
h5rov 294 #5 Отговорено 26 Септември, 2017 (Редактирано) http://www.honda.co.uk/cars/owners/airbag-recall.html По този рекол минахме преди време. Има една заключена тема за него. Редактирано 26 Септември, 2017 от h5rov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
libol 5 #6 Отговорено 26 Септември, 2017 Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове