Waller 0 #1 Публикувано 27 Юни, 2016 Колеги привет! Имам проблем с Хондата, всъщност проблемите са 2. Първия е,че Хондата ми взе да гасне в движение и на газ, и на бензин! Както е на скорост и бам, до там. В момента на изгасването не може да запали изобщо, само си върти. Дори с прехвърляне газ/бензин не става. Вторият проблем е, че перката взе да ми се включва постоянно, а температурата не мърда. Не надува, маркучите не са твърди. Няма масло в антифриза, и обратно нивото на маслото не се покачва. Радиатора ми сълзи отгоре целия, и за 20 000км ми отива към литър антифриз. Декември смених и капачката на радиатора, дали термостата ми е за смяна?! Давайте идеи как да се справя. Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 27 Юни, 2016 А изпарителя дали не замръзва, малко вероятно де. Като истине и пали ? към бубина клоня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Waller 0 #3 Отговорено 27 Юни, 2016 Колега става въпрос за няколко минути, не можу да изстине за толкова. Просто яко въртене, оставям я за малко и си пали, днес ме заеба на главен път... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #4 Отговорено 27 Юни, 2016 rele главно реле ,маин реле Помпата чуваш ли я преди да почне якото въртене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове