marinpopov 5 #1 Публикувано 25 Юни, 2016 (Редактирано) Здравейте, колеги да питам ако някой има опит да помогне светва ми чека за грешка с код "P16ce". Чета, че е проблем с подгряването преди ми светкаше чека много рядко и по някога гаснеше сам, но с времето зачести преди ми даваше свеща на 3-ти цилиндър.Завъртяхме свещите на 2-ри и 3-ти цилиндър за да видим от тоците ли е или от свеща. Светна пак на 3-ти свещите ги пробвахме ок са натегнахме малко лулата вътре и май задържа известно време, сега ми светна на 1-ви цилиндър и вече незнам някъде връзка ли да е хлабава идея си нямам ако някой може да помогне МОЛЯ.Вътре буксите светят(абсолютно чисти са) не мисля да е от тях.ХОНДА CRV 2007 дизел 140 коня.Благодаря предварително. Редактирано 25 Юни, 2016 от marinpopov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 28 Юни, 2016 И при мен редовно светва от свеща на 3ти цил. Разменях свещи, почиствах букси, изкарва максимум 2-3 седмици и пак светва чека По мои наблюдения това е свързано с регенерацията на DPFа Решил съм въпроса за сега като постоянно седи забоден един ELM в диагностичната букса , трия грешката в движение и продължавам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marinpopov 5 #3 Отговорено 28 Юни, 2016 (Редактирано) Ами аз дпф го премахнах софтуерно и физически,вчера смених свещите понеже като ги замерих с мултицед на този цилиндър на който имаше проблем ми даваше 2 пъти по голямо съпротивление и ми се струва че е от свеща, но ще наблюдавам и ще пиша, тази сутрин не ми светна иначе в последно време всяка сутрин светкаше. Редактирано 28 Юни, 2016 от marinpopov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове