s78 0 #1 Публикувано 22 Юни, 2016 Здравейте, За Honda Civic 2012 с вградена навигация, възможно ли е да се подмени текущата карта която е за Америка и Канада с карта за България и Европа примерно? Ако е възможно, бихте ли препоръчали някой сервиз или човек които извършват такива услуги? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mafyata 9 #2 Отговорено 4 Юли, 2016 С кой сивик си ? Мк8 или мк9 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s78 0 #3 Отговорено 7 Юли, 2016 Не съм много запознат, как може да се провери дали е Мк8 или Мк9? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trufel 0 #4 Отговорено 7 Юли, 2016 Чудих се дали да пусна нова тема, но ще пробвам в тази. S78 - 8-ма ген. 2006г. до 2011г.; 9-та ген. от 2012 и до момента Аз съм с предната, 8-ма, но имам същия въпрос - в момента имам карта само на Западна Европа. Има ли диск/дискове за България или цяла Европа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #5 Отговорено 7 Юли, 2016 (Редактирано) България е прекалено малка за да й правят отделна карта, а Европа прекалено голяма за да се събере на една. Разделени са на East и West Europe. Колега беше постнал и линк към тема в друг форум, в който имаше линкове за сваляне на последните карти 2016. Разгледай темите, това че има 100 за едно и също не е хубаво, но ... сами си го правим. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Редактирано 7 Юли, 2016 от xaxo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s78 0 #6 Отговорено 8 Юли, 2016 Благодаря за отговорите и се извинявам за новата тема! Уж използвах търсачката но нещо не съм догледал явно.. Поствам линк към темата за последните карти: http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=65105&page=5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове