borrd 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2016 Търся оригинален bin. файл за колата ми. Трябва ми за да си върна всички заводски настройки. В момента съм с модифициран /MOD/ файл заради DPF филтъра. Номера на софта е: BOSCH EDC1 Bosch sofware number 1037390591 Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 20 Юни, 2016 EDC ? май 16 трябва да е . За какво ти е? Не работи Автопилота ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borrd 0 #3 Отговорено 20 Юни, 2016 Автопилота не работи! Ползвам кабел MPPS и пробвах с няколко файла от нета, но всички бяха пипани и върнах стария. Затова питам тук, дали някой няма бекъп преди да е променил нещо в компа. Колата е купих с флашнато ЕКУ и не ми се кара така, макар, че всичко уж е ОК! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
topsat 4 #4 Отговорено 21 Юни, 2016 Аз имам оригиналния от моята-свалиха ми го когато махнах DPF-a.Гледам,че и ти си от варна-ако искаш на лични да си разменим тел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borrd 0 #5 Отговорено 21 Юни, 2016 Благодаря! Имаш ЛС, ще има и почерпка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове