Krasimir_r_s 1 #1 Публикувано 20 Юни, 2016 Здравейте, Стана време да сменя колицата и от доста време исках Хонда. Моментът настъпи, но читави коли май няма толкова много. Харесах си един Сивик седма генерация в Пловдив, но е от автокъща и ми се иска да го погледне майстор. Та към въпроса - дали някой може да препоръча читав майстор, който може да хвърли едно око? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 20 Юни, 2016 Може да я закараш в Бултрако.Аз като търсих им закарах един Акорд за пълен оглед и тест при шофиране.След 2 часа ми донесоха 2 листа описание с най-малки подробности.Понякога е възможно да се проследи и историята в оторизирани сервизи.Цената беше 60 или 80лв,но си заслужаваше. Друг ще ти препоръча Гената Армейков или други,ти си решаваш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir_r_s 1 #3 Отговорено 21 Юни, 2016 Чудих се дали да не мина през Бултрако, ама има някои кофти коментари и от други форуми. Ама май ще са тези 2 опции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #4 Отговорено 22 Юни, 2016 Има кофти коментари от всяко място,нормално е да има и недоволни.Ако и ти работиш с хора като мен,ще има недоволни и от теб.Хора сме,всеки сам си преценя кое го устройва и кое не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове