Петрушев 1 #1 Публикувано 13 Юни, 2016 Здравейте имам монтирам Г.И. БРЦ на колата, така я купих. Предполагам, че е от по старите модели защото копчето за обръщане на газ си е щракащо с две позиции. Та въпроса ми е: досега проблеми с Г.И. не съм имал, но тази сутрин като тръгнах да паля за работа и видях, че след като запали колата лапичките показващи нивото на газта в бутилката почната да премигват ритмично, може би 5-6 пъти и после спряха и колата си обърна на газ нормално и си работеше. Докато отида до работа продължаваше да си върви нормално на газ. На връщане от работа същото- паля лампичките премигват няколко пъти и после си светят нормално и колата си върви на газ. Преди като дам на контакт си светваха и докато не угася колата и те не угасваха, а сега първо мигат няколко пъти и тогава почват да си светят постоянно. От какво може да е това и дали е предвестник за някакъв сериозен проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kapini 0 #2 Отговорено 21 Ноември, 2016 Аз имах същия проблем. Сега не може да ми работи на газ. Понякога припалва за малко. След като опитам да запаля, диодите на ключа мигат и после спират, а понякога светва и червената лампа на копчето за газ/бензин. Някой може ли да каже какво става и къде е проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pashaliiski 0 #3 Отговорено 20 Април, 2017 (Редактирано) Здравейте колеги, темата тук е друга, но моя въпрос е по заглавието... След време искам да сложа газ на CR-V I-ва ген, 147 кс. Днес гледах на сайта на BRC, че са пуснали списък с коли, на които не се препоръчва да се монтират техни уредби. И нещеш ли, CR-V с двигател като моя е в списъка Някой монтажник и/или колега с такъв мотор и газова BRC ще даде ли мнение по темата? Имало ли е проблеми, на какво са се дължали и решения и т.н. Ето и линк към файла им http://www.brc.bg/media/51595f265557c.pdf Редактирано 20 Април, 2017 от Pashaliiski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
landir 10 #4 Отговорено 23 Април, 2017 Според колегите от БРЦ трябва да спрем да работим.Много от марките и моделите си имат проблеми най вече с клапаните,но си имат начини за решаване!Така,че колега слагай спокойно при хора които знаят какво правят и проблем няма да имаш! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове