ivaivalito 8 #1 Публикувано 2 Юни, 2016 Здравейте Някой може ли да ми препоръча добър сервиз рядко ми се налага което е добре ,но колкото пъти вляза след това все аз си дооправям нещо .Преди време имаше един Михо ама нещо ми се загуби .Проблема за мен е ,че я карам уж при опитни майстори ама не я правят те а чираците им и после бера дертове . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #2 Отговорено 2 Юни, 2016 Официалният Апостолов? Sent from my Samsung Galaxy S7 edge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ненов 3 #3 Отговорено 2 Юни, 2016 Плюс един глас за ,,Апостолови''. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #4 Отговорено 2 Юни, 2016 Колата имам 3 г. Сивик 8, дизел. От момента на доставката и при мен, е обслужвана единствено там. Обслужването е качествено, а цените, напълно нормални. Обадете се по телефона за записване на час. Sent from my Samsung Galaxy S7 edge Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове