Jump to content
ACID BURN

Части за сивик 6-та генерация

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, колеги!

След модификации на пазара пускам следните части за продан:

    1. Изпускателен колектор от D16Z6 - Колектора има топлинен щит от страната на двигателя. От страната на радиатора топлинния щит липсва. Изхода на колектора е 39 мм. Колектора може да се счете като модификация за D14 и може би D15. Колектора беше на D14-ката ми и определено подобрява средния и високия работен диапазон на двигателя. Колектора не е подходящ ако търсите повече мощност във високите обороти. Тръбните колектори ще ви дадът по-голямо предимство. Цена : 60лв.

    2. Изпускателен колектор от D14A4 - Колектора има топлинен щит. За да се ползва обаче според мен трябва да му се направи фланец. Същото изпълнение както е на колектора от D16Z6. Не мисля, че връзката ще свърши работа в текущото си състояние. Цена : 30лв.

    3. Оригинален заглушител(резонатор) - проходно гърне средно. Има деформации по тялото на заглушителя.Няма пробити дупки по тялото на заглушителя.Вътрешни диаметри вход и изход 43мм. Цена: 15 лв.

    4. Заглушител средно гърне проходно(резонатор) - Това гърне беше на оригиналното място на катализатора след него следваше второ средно гърне. Продавам го с тръбата, която води към второто средно гърне. Входния и изходния диаметър на резонатора е 50мм. Във входния отвор за връзка е сложена тръба с вътрешен диаметър 47мм. От изхода на резонатора тръбата продължава с 43мм. Цена : 30лв.

    5. Крайно гърне проходно със тапа за заглушаване. Вътрешен диаметър на входа 60мм.Външен диаметър на накрайника 90мм. Тръбата към гърнето е с вътрешен диаметър 45мм. Тапата е с регулируема плочка, която може да завъртате, за да променяте проточността и звука на гърнето. Гърнето се продава с тръба с фланец за меката връзка и държачи и заглушителя. За да го сложите ще ви са нужни гумените държачи, мека връзка(конусовиден уплътнител) , болтове, пружини и гайки за връзката. Цена: 80лв.

    6. Предни амортесьори за Сивик 6-та EJ9 96 модел. Мисля, че има разлика в твърдостта на пружините между моделите със стабилизираща щанга и тези без. Тези пружини са може би малко по-твърди от моделите със стаб. щанга. Една от пружините е счупена в горния си край! От демпферите няма течове. Цена комплект: 25лв. , амортесьора със счупена пружина 10 лв., със здравата пружина 20лв.

    7. Предни долни носачи от Сивик 6-та без уши за стаб. щанга. Тампоните са в ужастно състояние. Единствено тези с връзка към шасито са в добро състояние. Цена комплект: 10лв.

    8. Горен десен носач за Сивик 6-та. Цена: 10лв. Ако имате желание мога да ви подаря и левия, но той е с лош шарнир.

Снимки: http://ramxc.snimka.bg/automobiles/honda.912891

За контакти: ЛС, тел.: 0889658784

Местонахождение: София

Пращам с Еконт на всяко място в България.

Редактирано от ACID BURN

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изпускателния колектор вече не е наличен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Към частите добавям:

      9. Предни шенкели за сивик 5-та и 6-та генерация със спирачни дискове 242мм. Има повредена резба на една от шпилките на единия шенкел. Спирачните дискове са с дебелина 18мм. Допуска е 17мм, чисто нови трябва да са 19мм. Дисковете почти нямат ръб. Шарнирите на шенкелите се движат умерено. Продават се със скобите за спирачните апарати, които са чистени и с медна грез. Принципно мога да дам с тях и спирачни апарати, но те не стават. Нуждаят се от сервизен комплект - спирачно бутало, уплътнение и гумен маншон. В сегашното си състояние единия спирачен апарат има ръжда на спирачното бутало.  Цена:60лв.

Снимки: http://ramxc.snimka.bg/automobiles/honda.912891.37123931

     10.Скоростна кутия от D14A4 без модификации по нея. Няма луфт в първияния вал. Работата й беше добра. Нямаше хъркания, скоростите влизат нормално. Беше карана с МТФ масло, което е сменяно 1 път. До преди да я сменя като собственик съм й навъртял около 30 000км.

За тези, които искат да знаят предавателните числа:

1-ва - 3,25;  2-ра - 1,909; 3-та - 1,250; 4-та - 0,909; 5-та - 0,702  крайно предавателно число 4,058 ; задна предавка 3,000

Цена: 80 лв.

Снимки на скоростната кутия ще представя след няколко дни.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За сега скоростната кутия се премахва от списъка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...