Mr.OFF 539 #1 Публикувано 20 Март, 2007 ЧРД на един Х-мен ! Ами кво да му пожелая....една черна тарга с 2 вала и червен мокет...нахакана с 2-3 киловата музика и дълги години под логото 'H' ! Жив и здрав my dear friend ! ....and Let There Be Rock ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #2 Отговорено 20 Март, 2007 чрд и от мен браточка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #3 Отговорено 21 Март, 2007 ЧРД и от мен! Да си жив и здрав и все такъв фен! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #4 Отговорено 21 Март, 2007 Ееее...много ме зарадвахте! Благодаря за пожеланията! Много Хонди за всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1052 #5 Отговорено 21 Март, 2007 Честито,наздраве :lol: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #6 Отговорено 21 Март, 2007 жив и здрав,и с пожелания за всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG #7 Отговорено 21 Март, 2007 Ооооо,да бееее.Ч.Р.Д. на нашия американски колега Дениъл с канадската лагерна количка,член на старозагорския фен клуб. .Да си жив и здрав човече,ти ни направи международен Хонда фен клуб... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #8 Отговорено 21 Март, 2007 Да си жив и здрав и мноооооого успехи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове