Jump to content
V-tec

Възстановяване на стъкла

Recommended Posts

Аз също се интересувам от такива услуги нека сподели някой колега :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Ето пак давам линк за да не се повтарям... само мога да кажа че на мен си ми личи, седи едно петно все едно имам прозрачна лепенка с размерите на 5 ст. лепната на стъклото... Майстора каза, че с времето ще се махне, ама май няма такова нещо, щото минаха доста месеци вече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

то откъртеното няма как да се заличи ,ама поне спира пукнатините ... аз имах такъв проблем като я копувах и не искаха да ми застраховат предния джам ,та ми го оправи майстор който ходи в армеец на повикване ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BAlexandrov

Аз вече 3 пукнатини лепя при тозиНяма подобно замазване, както казват колегите. На едната пукнатина остана само една малка точка в средата - зависи от пукнатината как ще стане....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Аз вече 3 пукнатини лепя при тозиНяма подобно замазване, както казват колегите. На едната пукнатина остана само една малка точка в средата - зависи от пукнатината как ще стане....

Мерси тия дни ще мръдна да го пробвам и аз че имам няква точица ма да я оправя на овреме :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Concerto

Mерси! "Пулсатор" ги знам къде са, така че и майстора ще го намеря! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата е прав - това е човека.Преди час ми направи 2 пукнатини/точки/ от камъчета и стана много добре.Няма никакви петна както става при някои ''майстори'',само това което е било до момента,но вече запълнено след полимеризацията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи навръщане от Варна към София изхвърча малък камък, който направи малък белег на предното стъкло (с големината на размазан комар). Това не е болка за умиране, но лошото е, че е точно на траекторията на погледа ми и доста дразни.За това искам да попитам някой знае ли дали някъде възстановяват стъклото при такъв проблем и има ли ефект? Преди години съм виждал по бул. "Сливница" в района на Сточна гара разни обяви за подобен род услуги.Колата има каско, но преди 2 години съм сменял вече предно стъкло и не ми се занимава да минавам през цялата процедура през застрахователи, Кобра и тн., а и белега е доста малък, но на кофти място.Благодаря предварително. :D

До колкото знам под"въстановяване"се има предвид спирането на цепнатината по стъклото да расте-прави се като се пробива много малка дупчица на края на всеки лъч от спуканото и се запълва с безцветно лепило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такаааа, а някой да има идея каде могат да ми направят качествено същата услуга във Варна? Имам мн малка такава пукнатинка от камъче.Не е пред мен и не дразни много ама да не се разпространи уж...А и застрахователите го видяха и няма да ми го признаят....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз искам да знам за Варна че имам вече доста такива "дупки" от камъчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...