slus4o© 26 #1 Публикувано 20 Март, 2007 Всеки път когато мина покрай нея и ми става едно тъжно тъжно направо ми се плаче, горкичката как са я изоставили на произвола на съдбата. Сигурно от 2-3 години не е мърдана от там, може някой да е забравил каде си я е паркирал А е готинка с доста добра боя купето няма удари, двигателя не би трябвало да му има нищо, понетака си мисля след като гледах онзи клип кадето2-3 дена мъчиха една D15B2 без грам маслоТа мъка.......мъка за клетото създание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #2 Отговорено 20 Март, 2007 Хахахаха тази ми е точно пред работното място И е мърдала Собственика и си взе последния Сивик и от 4-5месеца си седи така. И между другото се продава ако някой се интересува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #3 Отговорено 20 Март, 2007 Жалко че не я е забравил. Да се уредя с някоя друга резервна част де. Ако не е тайна за колко парички я дава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 20 Март, 2007 Хахахаха тази ми е точно пред работното място И е мърдала Собственика и си взе последния Сивик и от 4-5месеца си седи така. И между другото се продава ако някой се интересува.знаеш ли с какъв двигател е? и за колко пари я продава . и аз съм я виждал на ул.Нишава е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest miHo #5 Отговорено 20 Март, 2007 Няколко пъти сум карал с мойта зад това хонде ...лаченко изглеждаше ..сега малко са го занемарили Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #6 Отговорено 20 Март, 2007 Да на Нишава е. Двигателя е Д15Б2. Преди година аз като я гледах да я взимам и търсеше 4500лв. Сега не знам как е положението. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
icho 12 #7 Отговорено 20 Март, 2007 Намери му тел. на човека пак всеки да му звани и да се разбира?!?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ikurtev 9 #8 Отговорено 20 Март, 2007 хаха и аз съм се заглеждал по таз кола, не че имаше зима тази година, но в малкото студени и мокри дни, цялата лява страна беше в кал и лед. тъжна картинка, и си мислех кой ли се е зарязал хубавото коле така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #9 Отговорено 20 Март, 2007 Колко парички й иска и на мен ми е интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #10 Отговорено 20 Март, 2007 Доста е преседяла, така че който ще я взима има голямо поле за пазарлъци. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLAZE 1 #11 Отговорено 20 Март, 2007 Доста е преседяла, така че който ще я взима има голямо поле за пазарлъци. Който знае този факт,може би ........ама нали се сещаш,че (ако човека найстина я продава) ще смени някой друг консуматив+автомивка+тази готина боя+разните му кристални стопове.......и цената пак горе ама верно някой ако може да каже цена ,че навивам моя авер да взима и той една,че да бръмчим в комплект по Плд-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #12 Отговорено 21 Март, 2007 (Редактирано) Noodle, твой ред е.. ти даде мухата за продажбата. Дай я телефонче, я нещо Редактирано 21 Март, 2007 от ShEfA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #13 Отговорено 22 Март, 2007 Както казах по-горе последната цена която знам е 4500. Телефона на момето за съжаление съм го загубил, но щом проявявате такъв като го видя ще го питам за телефон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Noodle #14 Отговорено 22 Март, 2007 Намерих телефона на момчето, но тъй като не съм говорил лично с него, а взех номера от колегата ми, нека който има интерес да драсне едно лично - ще му дам номера. Все пак не е обява от собственика и не искам да се получава недоразумение че съм пуснал телефона му без негово съгласие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове