niki_honda 8 #1 Публикувано 6 Май, 2016 (Редактирано) Здравейте, В момента карам Сивик англичанка вече 6-та година и е време за промяна. Решил съм да продължа с марката и по-точно с Акорд 7-ма генерация. Изчетох някои теми с основна информация, но имам някои въпроси, за които се извинявам ако са задавани някъде по темите, но не може да се изчете всичко.- реалистично ли е да се намери запазен бензинов екземпляр за под 10 хил. лв. в БГ или чужбина? Разглеждам в мобиле.бг постоянно и има и такива за под 10к., но на огледи все още не съм ходил. - при моделите с навигация, освен самата навигация, за която разбрах че няма карти преди 2005г., кои други интструменти се управляват от там и заслужава ли си като цяло да се търси такъв екземпляр? - моделът с двигател 2.0 ми допада повече, а и са по-често срещани, но в сравнение с 2.4,кой е по-надежден? - има ли проблеми с газифицирането? - има ли някое слябо място, което излиза скъпо като ремонт в последствие? - В този ред на мисли има ли проблем с намирането на части, защото за сивика ми се е случвало някоя част да я търся и намирам доста трудно? - Кожения салон с плат ли е посредата или с алкантара или има и с двата вида? - Също така един въпрос относно Type S пакета, намират ли се такива добавки на броните(или трябва цяла броня, не знам как е) и прагове и на какви цени? Редактирано 7 Май, 2016 от niki_honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове