Jump to content
niki_honda

Покупка на Акорд 7 (2003-2005г)

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте,

В момента карам Сивик англичанка вече 6-та година и е време за промяна. Решил съм да продължа с марката и по-точно с Акорд 7-ма генерация. Изчетох някои теми с основна информация, но имам някои въпроси, за които се извинявам ако са задавани някъде по темите, но не може да се изчете всичко.
- реалистично ли е да се намери запазен бензинов екземпляр за под 10 хил. лв. в БГ или чужбина? Разглеждам в мобиле.бг постоянно и има и такива за под 10к., но на огледи все още не съм ходил.

- при моделите с навигация, освен самата навигация, за която разбрах че няма карти преди 2005г., кои други интструменти се управляват от там и заслужава ли си като цяло да се търси такъв екземпляр?

- моделът с двигател 2.0 ми допада повече, а и са по-често срещани, но в сравнение с 2.4,кой е по-надежден?

- има ли проблеми с газифицирането?

- има ли някое слябо място, което излиза скъпо като ремонт в последствие?

- В този ред на мисли има ли проблем с намирането на части, защото за сивика ми се е случвало някоя част да я търся и намирам доста трудно?

- Кожения салон с плат ли е посредата или с алкантара или има и с двата вида?

- Също така един въпрос относно Type S пакета, намират ли се такива добавки на броните(или трябва цяла броня, не знам как е) и прагове и на какви цени?

Редактирано от niki_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...