Jump to content

Recommended Posts

въпроса ми е такъв.... значи ходичката е 4 ген 88 година 1.4 дуал карб д14а1 мотор :) има ли някакви начини да се понапомпа имам предвид без да се правят шлаифове и тем подобни нещу слабо ми иди 90 кончета е .....да стане към 115 : :D нещу такова :lol::lol: и дали има някъкав варият да се направи така без да има голямо износване на мотора :) тенк ю предварително :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

вдишай ,издишай и не си пълни бузите с храна ,да не се задавиш :lol:а иначе едно интейкче(това с карба е малко по-иначе ) и един изходящ колектор и може да стане 105 с правилната настройка на карба ... безплатен обяд май наистина няма :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колегата NCN е човека който може да ти даде правилния отговор за потенциала на този двигател

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е въпроса толкова колко ще направиш максималните коне . Но наистина с леки модификации - започваш от изходящи колектори /че по-евтинко/ и после едни всмукателни и комп с настройка и ще стане луда колата. NCN вика ,че натупва голям GTI 150 коня :lol:. Пък той даже си е с оригиналния всмукателен :lol:. Разгледай в кой какво е направил по колата си темата и му драсни някое ЛС за съвет :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди да почнеш помисли :lol: Не е ли по-добре направо да вземеш един ЦРХ :lol: Или нещо по-мощно,ако имаш възможност де :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Абе цялата идея е фенщината ... ясно е, че всичките подобни интервенции са загуба на средства. Че няма да станат големите бегачки то е ясно ...Просто е яко да знаеш ,че има нещо което върши работа и сам си си го направил ;) и не е като всеки по улицата , който виждаш със същата кола ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...