hondajiq 0 #1 Публикувано 3 Май, 2016 Здравейте, не съм много технически грамотен, затова и питам.Ето какъв е проблема ми: http://i.imgur.com/1KeAixp.jpg А вече една седмица я чувам, че различно пали. Нещо се мъчи. Някакви предположения ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #2 Отговорено 3 Май, 2016 Трябва да прочетеш кода на грешката, защото това е общото съобщение, че имаш грешка. Или поне да опишеш по-подробно какъв е проблема. Единствено разбирам, че имаш грешка и колата е дизелова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajiq 0 #3 Отговорено 3 Май, 2016 (Редактирано) Да дизел е.От една седмица взе да пали с различен звук.Малко по-измъчен, сега изобщо неиска да запали. ПОне това аз забелязавм като промяна по нея.Не съм голям специалист, но звучи различно! Звучи измъчено такова едвали не вдвам запалва "ъъъъ" а преди казваше "ъ бреъм" и веднага.Осеща се силата при запалване. С нещо друго, което да мога да ти помогна ? Редактирано 3 Май, 2016 от lisi4ok Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #4 Отговорено 4 Май, 2016 Не разбирам. Колата успява ли да запали? Акумулатора ти на колко време е. Провери го какво напрежение държи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
palu 2 #5 Отговорено 4 Май, 2016 без да видиш тая грешка каква е има само да умуваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове