franticc 1 #1 Публикувано 29 Април, 2016 Здравейте колеги. Някой знае ли къде стои модула на bluetooth HandsFreeLink на civic 2007г ? И какво трябва да се разглоби за да се стигне до него? Също ще ми е от помощ ако някой знае от къде да си намеря втора употреба и цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CrazyDriver 30 #2 Отговорено 12 Февруари, 2018 (Редактирано) Здравей колега, Не знам дали някой ти е отговорил на въпроса, но е странно тема която стои във важните да е без отговор. Затова ще си направя труда аз да ти отговоря, въпреки че доскоро и аз търсих къде се намира Отговора го намерих в един друг сайт и там колата е с ляв волан (но това не е от значение). Модула е закрепен на кората под волана. До него се стига по следния начин: 1-во: Отваряш шофьорската врата и сваляш капака, който се намира отляво на таблото: 2-ро: Развиваш това винтче: 3-то: сваляш кората която е под волана, като внимаваш за щипките. Модула трябва да е закрепен на гърба й: Поздрави Редактирано 12 Февруари, 2018 от CrazyDriver Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове