Jump to content
alman

Заключена задна врата

Recommended Posts

Здравейте колеги, да попитам за малко помощ. От оня ден задна дясна врата не се отваря. Проблема е, че  палчето за защита на децата беше щракнато, че карам от време на време един дивак на 5години и ме е страх да не се хвъли в движение, та затова го  бях щракнал. Преди два дни вратата не иска да се отвори отвън...съответно и от вътре. Като включвам централното лостчето си работи и  слиза и се качва. Какъв може да е проблема и мога ли да сваля кората на затворена врата? Мерси предварително.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли няма някаква идея?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-Явно механичен проблем в бравата и механизма на заключващото устройство. Ще се наложи да се сваля кората , голям зор е на затворена врата но няма друг изход. При Хонда до сега не ми се е налагало да свалям кора заради блокирала брава, но при други марки автомобили -няколко пъти! Дори се е налагало да свалям седалката и облегалката за да премахна уплътнението на вратата , иначе няма щанс да се извади кората цяла и невредима, и пак си е голямо прикючение! После задължително сваляне на Бравата за преглед и ремонт, почистване и смазване,моторчето на централното заключване е вградено в самата брава! Във 50% от случаите в него е причината, просто не му достига тяга или се е строшила някоя от пласмасаториите участващи в механиката му!

дано съм помогнал.   Поздрави и Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега, проблема е решен при ключар срещу 35лв. Нямам представа какво е правил, защото ми каза, че ще ми звънне като е готова. Бил сменил нещо...вратата работи

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

×