Vladimirgenchev 0 #1 Публикувано 22 Април, 2016 Здравейте нов съм в занаята, ама ми трябва малко инфо. Търся фарове и предния стъклен панел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #2 Отговорено 22 Април, 2016 Има ги в интернет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladimirgenchev 0 #3 Отговорено 22 Април, 2016 Звъннах на доста телефони и нямат затова реших ,че някой тук може да помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #4 Отговорено 22 Април, 2016 По принцип се казва каква кола караш, коя година е, каква модификация е и прочее. Стъклената решетка е 2 вида, преди и след фейслифта. Фаровете са за халогенни крушки на късите или за ксенон. http://www.coxmotorparts.co.uk/ - нови оригинални Можеш по моргите да звъниш за втора употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #5 Отговорено 22 Април, 2016 (Редактирано) Препоръчвам ти този сайт. От там си поръчах решетка между фаровете стил type R и беше сравнително евтина след като чукнах колата. Не съм виждал да има класическата стъклена "витрина". Имай в предвид, че ако си има ПТП и си прецакал фаровете трябва да си вземеш и монтажните рамена за фаровете –> http://www.coxmotorparts.co.uk/genuine-honda-civic-5-door-left-hand-passenger-headlamp-bracket20062011-p-5184.html (примерен линк за този от пасажерската страна) Редактирано 22 Април, 2016 от revenue Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vladimirgenchev 0 #6 Отговорено 22 Април, 2016 Чух от познат за морга във Варна ама немога да изнамеря кординати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iceman360 3 #7 Отговорено 26 Април, 2016 Чух от познат за морга във Варна ама немога да изнамеря кординати. Има една във Виница 0898489527, 0879489527 Имат и сайт потърси в гугъл bosshogg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mityoo 1 #8 Отговорено 27 Април, 2016 (Редактирано) Има и в София в Дружба: 0879466444 - имат доста голямо разнообразие от части. Редактирано 27 Април, 2016 от mityoo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
revenue 32 #9 Отговорено 27 Април, 2016 Има и в София в Дружба: 0879466444 - имат доста голямо разнообразие от части. Работи ли в събота? Кажи адрес ако знаеш. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Miglena 0 #10 Отговорено 29 Април, 2016 Чух от познат за морга във Варна ама немога да изнамеря кординати. Има една във Виница 0898489527, 0879489527 Имат и сайт потърси в гугъл bosshogg Пълна скръб... Има само една кола, която е натъпкана до горе с разглобени боклуци - и те не знаят точно какво е останало... Освен това е "Англичанка" и доста неща по купето не пасват... Ако отидеш в почивен ден, има един общ работник, който е и пазач - за всичко се обажда на шефа си /наличност, цена/ и става една дълга и широка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mityoo 1 #11 Отговорено 6 Май, 2016 Има и в София в Дружба: 0879466444 - имат доста голямо разнообразие от части. Работи ли в събота? Кажи адрес ако знаеш. Благодаря! Нямам представа дали работи в събота. Ходил съм само през седмицата, но можеш да звъннеш и да питаш. Намира се тук: https://goo.gl/maps/PZcSeA2SSHF2 На пряката на бул. мюнхен има малко спортно игрище. Паркираш на самия булевард и влизаш в складовата зона. Един от първите складове е този с хондите. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #12 Отговорено 23 Май, 2016 Аз съм ползвал ето този човек и останах много доволен. http://olx.bg/ads/user/4OG3/ Коректен , нормални цени , праща снимки , абсолютно никакво напрежение.Препоръчвам го. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #13 Отговорено 25 Май, 2016 Въпросния човек преди малко ми поиска 20лв за пружинката на резервоара при цена 2 паунда за нова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #14 Отговорено 25 Май, 2016 (Редактирано) Е нормално ти какво си мислиш , че джамбазите са 100% актуални с цените ли.Тия неща стават с питане , питаш ако ти изнася купуваш ако не си поръчваш от друго място.Като пример мога да ти дам това , че на мен ми трябваше хромираната лайсна на дръжката само той ми я даде отделно всички други ми искаха между 50-100 лева за цялата дръжка , защото били комплект .Всеки сам си преценява къде му е изгодно. Поздрави. Редактирано 25 Май, 2016 от vartan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jijo99 8 #15 Отговорено 3 Юни, 2016 20лв към 2 паунда при положение че това са 6лв и трябва да чакам 2-3 седмици и доставка и не е ясно дали ще пасне, не се замислям и веднага давам 20 кинта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове