Майната 4 #1 Публикувано 19 Март, 2007 Интересуват ме координати на някой, който може професионално да ми облепи табло и още някои елементи със самозалепващо фолио "карбон" и "хром". Фолиата ги имам, търси се само майстора категорично не желая боядисване на елементите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ШМИРГЕЛ 9 #2 Отговорено 20 Март, 2007 Пробвай при някой,който лепи фолиота.Първия бакшиш ще ти каже къде са му лепили лепинките.Аз знам едно место,но ми трудно да го обясня.Ако опреш до това драсни ЛС и ще ти кажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #3 Отговорено 20 Март, 2007 абе мойта приятелка е работила в рекламна фирма и е правила точно тва мога да я питам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #4 Отговорено 20 Март, 2007 (Редактирано) Майна, ако си намериш място където да го направиш, ще ми е много интересно да разбера каква е технологията. Все пак има доста криви и ъгли, а фолието не е едно от най-еластичните. Предполагам че го режат по ръбовете, но ми се струва грозно. абе мойта приятелка е работила в рекламна фирма и е правила точно тва smile.gif мога да я питам.... hEka.Ако знаеш някъкви подробности, светни ме малко по въпроса. Редактирано 20 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #5 Отговорено 20 Март, 2007 това до колкото знам е термофолио и се нагрява със сешоар за да се разтегне по ъглите и заоблените места, дори е демонстрирано на картинка но се иска ръчичка и яки нерви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #6 Отговорено 20 Март, 2007 Сори за офтопика, ама майна не разваляй акорда! PLS! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 20 Март, 2007 не го развалям бре Оги, оправям го само върху махагона ще се лепи, а и процеса е обратим - затова казах че категорично не желая боядисване Не съм толко луд да си осера колата (или по-точно мечтата), както доста успяха, споко Всяко нещо, което ще пипна по нея се обмисля дълго, а и не бързам - в следващите няколко години не виждам автомобил дори и между новите, който така да ми лепне та да го сменя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Жоро 77 #8 Отговорено 20 Март, 2007 питай тук http://vader-bg.com/ може и да успее да ти го направи както трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #9 Отговорено 29 Март, 2007 Майна,какво стана,направи ли таблото? Ако да - покажи как и къде е станало,че и аз се лутам от един месец за подобна щуротия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #10 Отговорено 30 Март, 2007 не съм още, а и не бързам дено ако се появи майстор да свирка и да почваме !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове