Jump to content
Майната

Облепване на таблото с хром и карбон

Recommended Posts

Интересуват ме координати на някой, който може професионално да ми облепи табло и още някои елементи със самозалепващо фолио "карбон" и "хром". Фолиата ги имам, търси се само майстора :thumbs: категорично не желая боядисване на елементите!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай при някой,който лепи фолиота.Първия бакшиш ще ти каже къде са му лепили лепинките.Аз знам едно место,но ми трудно да го обясня.Ако опреш до това драсни ЛС и ще ти кажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе мойта приятелка е работила в рекламна фирма и е правила точно тва ;) мога да я питам....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Майна, ако си намериш място където да го направиш, ще ми е много интересно да разбера каква е технологията. Все пак има доста криви и ъгли, а фолието не е едно от най-еластичните. Предполагам че го режат по ръбовете, но ми се струва грозно. ;)

абе мойта приятелка е работила в рекламна фирма и е правила точно тва smile.gif мога да я питам....

hEka.Ако знаеш някъкви подробности, светни ме малко по въпроса. ;);) Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

това до колкото знам е термофолио и се нагрява със сешоар за да се разтегне по ъглите и заоблените места, дори е демонстрирано на картинка ;) но се иска ръчичка и яки нерви ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Сори за офтопика, ама майна не разваляй акорда! PLS!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не го развалям бре Оги, оправям го :lol: само върху махагона ще се лепи, а и процеса е обратим - затова казах че категорично не желая боядисване :P Не съм толко луд да си осера колата (или по-точно мечтата), както доста успяха, споко :hondarulez: Всяко нещо, което ще пипна по нея се обмисля дълго, а и не бързам - в следващите няколко години не виждам автомобил дори и между новите, който така да ми лепне та да го сменя!!!:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Майна,какво стана,направи ли таблото? Ако да - покажи как и къде е станало,че и аз се лутам от един месец за подобна щуротия. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

не съм още, а и не бързам дено ако се появи майстор да свирка и да почваме !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...