tvid 1 #1 Публикувано 18 Април, 2016 Колеги, понеже ми протече хиравличната помпа на Civic 8 gen sedan, търся къде мога да закарам колата и да я рециклират с монтаж и демонтаж? Някой правил ли е скоро такава процедура , къде и доволен ли е? Знам за ТУ, но дали правят монтаж и демонтаж там? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #2 Отговорено 18 Април, 2016 Здравей колега ,карам акорд 7 и моята я рециклирах в бултрако.Имаше виене от лагера но заедно с него се сменят и всички О пръстени вътре,мисля че бяха 7 и 2 уплънения +лагер,оригинални на хонда.За части 110лв.труд30лв.Сега всичко е ок.Доволен съм и от обслужването. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tvid 1 #3 Отговорено 13 Май, 2016 Да споделя и моя опит от Бултрако. След вече невероятно звучащото мнение на колегата по горе ,което ми даде кураж да опитам при Бултрако, помпата вече е ремонтирана от тях. Равносметката - 294лв общо ремонт - труд 2.6ч по 45лв и другото е части. Колата стоя два дни при тях, а като си я взех и огледах отгоре, отгоре - видях супер износения болт на обтяжната ролка (вероятно от неправилен размер ключ)..Това е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1789 #4 Отговорено 13 Май, 2016 Извинявай колега ,но съм забравил да упомена и капарото от 40лв,като по фактура са писали часове 1,3х45лв.Колата не е стояла при тях повече от 3ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tvid 1 #5 Отговорено 30 Май, 2016 Да попитам някой по-разбиращ... След като си взех колата от Бултрако ми съобщиха , че имало период на "разработване" на хидр. помпа , а пък аз за първи път чувам за такова нещо ; вие какво ще кажете? Нещото, което ми прави впечатление е, че на място в определени моменти, волана се върти доста по-трудно от преди, което не ми допада, но нямам представа нормално ли е или не. Още я следя за течове, но нямам генерално заключение. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Petar190 0 #6 Отговорено 10 Декември, 2016 Според мен нещо не са я направили, отиди ги питай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове