eklipze 1 #1 Публикувано 13 Април, 2016 Здравейте, Преди седмица смених амортисьорите на хондата (Civic 6-та японка) и при монтажа забелязахме, че единия от задните амортисьори е изрязан в долната част при захващането за носача. Ето снимка: Въпроса ми е дали е опасно да се кара така? Амортисьорите са марка Делфи и не са кой знае какво, та ако според вас не е добре да се кара в това положение, мога да си върна отзад заводските амортисьори и на тях да сложа жълтите Apex пружини, с които съм в момента. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #2 Отговорено 13 Април, 2016 Тоя "пич" ми ги прати до София и само се набутах с пари щото "били без забележки". Така и така си ги взел, смени си ги тия пружини на твоите амортисьори и да ти е мирна главата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eklipze 1 #3 Отговорено 13 Април, 2016 Мда, направих грешка като не ги прегледах подробно като ми ги докараха. Аман от подобни търгаши. Колега, мерси за отговора. Ще ги сменя скоро със сигурност, но след седмица ще пътувам Варна-София и затова питах дали е безопасно. По принцип вече съм им навъртял няколко стотин километра градско и за сега не виждам проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кръчмонавта 17 #4 Отговорено 13 Април, 2016 По принцип не би трябвало да има проблем дори и за повече време, просто аз не бих рискувал(мое мнение). Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове